Overnachtingsmogelijkheden

Met diverse hotels hebben we afspraken gemaakt over de overnachtingsmogelijkheden tijdens de conferentie.  Zij leveren in de meeste gevallen vervoer van en naar de Efteling.

Kaatsheuvel

Efteling.
Confernentiegangers kunnen overnachten in het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk

Deelnemers van de Creating Connections IV kunnen een hotelkamer in het Efteling hotel boeken of een huisje in Efteling Bosrijk.

Let op: deze overnachting is exclusief een toegangsticket voor het Efteling park, u kunt tickets indien gewenst online kopen of direct aan de kassa.

Uw entreebewijs voor de conferentie geeft wel toegang tot het Efteling Theater.

Oisterwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk heeft een speciaal arrangement samengesteld voor Creating Connections Conference ll

's Gravenmoer

Hotel Hof van ’s Gravenmoer
Dit hotel is een kleinschalige accommodatie met 10 ruime en luxe ingerichte kamers, een restaurant (de Gelagkamer) en ruime parkeergelegenheid, grenzend aan een prachtig natuurgebied. Maar dat is niet het enige dat Hof van ’s Gravenmoer bijzonder maakt. Hoeve de vijf Turven bestaat ook nog uit een Zorghoeve, waar senioren op doordeweekse dagen genieten van elkaars gezelschap, de moestuin en de prachtige omgeving. Twee pijlers op een en hetzelfde boerenerf die elkaar niet in de weg lopen maar elkaar juist verrijken en aanvullen.
CreatingConnections arrangement beschikbaar

Waalwijk

NH Hotels Waalwijk
NH Waalwijk Hotels  is ook met de auto goed bereikbaar, het is het een paar minuten rijden naar de Efteling.